Mirabilis!


Hersyvää naurua ja spontaaneja ilonkiljahduksia aikaansaavia Paspartuun taikuusesityksiä on esitetty vuodesta 2016 lähtien. Paspartuu on saanut hyvän vastaanoton ja runsaasti kiittelevää palautetta niin yksityis- kuin yritysasiakkailtaan, kuin myös kasvatus- ja kulttuurialan ammattilaisiltakin.

Värikäs ja hassunhauska Paspartuu viihdyttää lapsiyleisöä tarinankerronnallisilla taikatempuilla. Esitys on vuorovaikutteinen, joten lapset pääsevät osallistumaan temppujen tekemiseen ja leikkimään mielikuvituksella. Taikuri poimii esityksessään lavalle vapaaehtoisia avustajia, jotka saavat palkkioksi omat ilmapalloeläimet. Paspartuuhan on taidokkaan temppuilun lisäksi salamannopea ilmapallontaivuttelija!

Paspartuun taikuusesitys sopii noin 4-10-vuotiaalle yleisölle. Hämmästyttävä taikuus ja lasten vilpitön riemu ilahduttavat toki myös paikalla olevia aikuisia! Perusesityksen kesto on 25 minuuttia.

Vuonna 2017 taikashown teemana oli juhlavuoden kunniaksi Suomi. Esitys on edelleen tilattavissa. Opetukselliseksikin luonnehdittavassa esityksessä käytetään viittauksia tutuimpiin Suomen kansallissymboleihin. Lavalla nähdään muun muassa koulutettu ahven, sekä rahaa taikova pala Sampoa!

Voit tiedustella myös muun kestoisia, tai muun sisältöisiä esityksiä juuri sinun tapahtumaasi räätälöitynä!


Klikkaa yhteydenottoon ja pyydä tapahtumaasi tarjous jo tänään!


Lastentaikurin esitys sopii mitä loistavimmin:

- päiväkotiin tai kouluun
- markettiin tai messuille
- kauppakeskukseen
- kunnan, seuran tai yhdistyksen tilaisuuteen
- tapahtumaan, markkinoille tai juhlaan
- risteilyohjelmaksi
- promootiotilaisuuteen


Erikseen sovittaessa Paspartuun mukana on isommilla lavoilla hänen herttainen avustajansa Petrella Punanekku. Petrella seikkailee toisinaan myös Paspartuun kollegan, Taikapukin matkassa.