Mirabilis!


Värikäs ja hassunhauska taikuri Paspartuu viihdyttää tapahtumasi pientä yleisöä tarinankerronnallisilla taikatempuilla. Esitys on vuorovaikutteinen, joten lapset pääsevät osallistumaan temppujen tekemiseen ja leikkimään mielikuvituksella. Lisäksi taikuri poimii esityksessään lavalle vapaaehtoisia avustajia, jotka saavat palkkioksi omat ilmapalloeläimet. Paspartuuhan on taidokkaan temppuilun lisäksi salamannopea ilmapallontaivuttelija!

Paspartuun taikuusesitys sopii esitettäväksi noin 4–10-vuotiaalle yleisölle. Taikuusohjelma ja lasten vilpitön riemu ilahduttavat toki myös paikalla olevia aikuisia!


Vuonna 2017 25 minuutin mittaisen taikashown teemana on juhlavuoden kunniaksi Suomi
. Opetukselliseksikin luonnehdittavassa esityksessä käytetään viittauksia muun muassa tutuimpiin Suomen kansallissymboleihin. Lavalla nähdään muun muassa koulutettu ahven, sekä rahaa taikova pala Sampoa!

Voit tiedustella myös muun kestoisia, tai muun sisältöisiä esityksiä räätälöitäväksi juuri omaan tapahtumaasi sopivaksi!

Lastentaikurin esitys sopii mitä loistavimmin:

- päiväkotiin tai kouluun
- markettiin tai messuille
- kauppakeskukseen
- kunnan, seuran tai yhdistyksen tilaisuuteen
- tapahtumaan, markkinoille tai juhlaan
- risteilyohjelmaksi
- promootiotilaisuuteen


Erikseen sovittaessa Paspartuun mukana on isommilla lavoilla hänen hurmaava ja herttainen avustajansa Petrella Punanekku. Petrella seikkailee myös Paspartuun kollegan, Taikapukin matkassa.