Synttäriohjelmaa lapsille


Lastentaikuri Paspartuu saapuu mielellään temppuilemaan myös lastesi synttäreille, tai muihin lastenjuhliin! Tunnin mittaisen vierailun aikana taikuri esittää reilut 20 minuuttia kestävän taikuusesityksen, minkä jälkeen kaikki synttärivieraat saavat muistoksi omat ilmapalloeläimet. Lapset pääsevät itsekin osallistumaan taikuuksien tekemiseen ja synttärisankari luonnollisesti huomioidaan hieman erityisemmin. Ideaali ikäluokka Paspartuun yleisölle on 4-10 vuotta.

Juhlat voidaan järjestää kotioloissa, tai muussa juhlaa varten varatussa tilassa. Tapahtuman tulee olla yksityistilaisuus.

Taikurin synttärivierailun hinta Tampereen alueella ja lähikunnissa on pääsääntöisesti alle 200 euroa. Hinta kattaa esityksen ja ilmapalloeläinten taiteilun lisäksi valmistelu- ja matkakulut, sekä mahdollisen äänentoistotekniikan ja musiikin.

Edullisempana ohjelmanumerona pelkkien ilmapalloeläinten taiteilu – lue lisää: ilmapalloeläimet.


"Lämpimät kiitokset vielä lauantain synttäriesiintymisestä herra Paspartuulle! Täällä päivänsankari oli enemmän kuin iloinen ja onnellinen ilmapallokoirastaan. Herra Paspartuu on ihailtavan rauhallinen ja taitava esiintyjä, sekä tietenkin taitava taikuri, joka huomioi lapset lämminhenkisellä otteellaan ja mykistävällä taikuudellaan. Toivottavasti vielä tulevaisuudessa tapaamme!"

(Syntympäivätaikuuden tilaaja, Nokia)