Joulun Taikaa!

Onkos sitä oltu kiltteinä? Taikapukin – taikovan joulupukin pikku apulaiset tekevät pitkin vuotta merkintöjään hyvien tekojen muistikirjaan. Kilteille lapsille on luvassa parhaat naurut!

- Jouluaattovierailuiden 2017 varauskalenteri on nyt täynnä. (Päivitetty 4.12.) -


Taikova joulupukki tuo jouluun ripauksen ihka aitoa joulun taikaa!

Taikapukki on perinteinen joulupukki, joka lahjojenjaon ja viihdyttävän rupattelun lomassa tekee joulun teemaan sopivia taikatemppuja. Tonttupajalla valmistettuihin tyylikkäisiin tamineisiin sonnustautunut komean kokoinen joulupukki tulee juttuun kaikenikäisten joulunviettäjien kanssa. Esiintyminen on vuorovaikutteista ja kuten joulupukin persoonaan kuuluu, myös kohteliasta – unohtamatta kuitenkaan pientä pilkettä silmäkulmassa.

Anna ammattiesiintyjän luoda tapahtumavieraillesi tai sukulaisillesi ikimuistoisempi jouluinen elämys!
Taikapukin voit kutsua jouluaattona vierailulle kotiisi. Joulun alla Taikapukki on tilattavissa esiintymään vaikkapa koulun, päiväkodin, tai yhdistyksen joulujuhlaan. Taikapukin jouluinen show on kestoltaan 20 minuuttia. Taikapukki tekee myös marketti- ja ostoskeskusvierailuja, kuitenkin siten, että vierailu sisältää perinteisen joulupukin vastaanoton lisäksi taikuutta. Taikapukki ei vieraile tilaisuuksissa joissa on alkoholin anniskelua.

Erikseen sovittaessa Tampereen Taikapukin mukana voi isommilla lavoilla olla hänen hurmaava ja herttainen avustajansa Petrella Punanekku.


- Vuonna 2016 Taikapukki esiintyi useissa pikkujouluissa ja joulunavauksissa, seikkaili viikon Helsingin Joulumaailmassa,
teki hyväntekeväisyysvierailun Pirkanmaan lastenreumaa sairastavien vertaisryhmän pikkujouluihin, sekä vieraili jouluaattona tamperelaisperheissä.

- Vuoden 2015 jouluaatto oli omistettu perhevierailuille Tampereella, sisältäen kaksi HOPE ry:n kautta järjestynyttä hyväntekeväisyyskohdetta.

- Vuosina 2009–2014 taikova joulupukki toimi Helsingin Joulumaailman virallisena joulupukkina.

"Pasi on toiminut joulupukkinamme jo kolmena vuonna ja on aina ilo saada hänet takaisin. Hänen veroistaan joulupukkia ei löydy, hänellä on uskomaton kyky eläytyä rooliinsa ja ottaa huomioon itse tapahtuma jossa hän esiintyy. Joulupukkina hän on myös tehnyt hauskoja temppuja lapsien viihdykkeeksi ja saanut aina koko perheen nauramaan. Toiminut suurena ilona koko tapahtumassamme ja monet vieraat ovat kuvailleet häntä sanoin "se ainoa oikea joulupukki"."
(Sole Zelante Oy)