Joulun Taikaa!

Ilahtuneet asiakkaathan sen ovat todenneet – olemme onnistuneet luomaan sellaisen joulupukin, jonka jokainen meistä olisi lapsuudessaan toivonut tapaavansa! Joulupukkimme on lämmin, rauhallinen, ystävällinen ja nokkela, hänen vaatetuksensa on tyylikäs ja taikatemppunsa hämmästyttäviä. Taikapukki osaa kohdata niin reippaammat kuin ujommatkin lapset, paiskaa kättä teinien kanssa ja kuuntelee mummojen kuulumiset. Kaikki ihastuvat tähän tuikkivasilmäiseen joulupukkiin, joka loihtii ilmoille ihan aitoa joulun taikaa!

Anna ammattiesiintyjän luoda tapahtumavieraillesi tai sukulaisillesi ikimuistoisempi jouluinen elämys!
Taikapukin suosion salaisuuksia ovat paitsi aito ja kiinnostunut läsnäolo, muhkea koko ja luontainen karisma, myös vuosien ja taas vuosien kokemus ammattimaisesta esiintymisestä erilaisille yleisöille. Taikapukin vaatteet on toteuttanut kaksi tamperelaista teatteripuvustuksen ammattilaista, ja pienimmätkin yksityiskohdat on huomioitu.

Taikapukin voit kutsua jouluaattona vierailulle kotiisi Tampereella. Joulun alla Taikapukki on tilattavissa esiintymään vaikkapa koulun, päiväkodin, tai yhdistyksen joulujuhlaan. Taikapukki tekee myös muun muassa marketti- ja ostoskeskusvierailuja, kuitenkin siten, että vierailu sisältää perinteisen joulupukin vastaanoton lisäksi minimissään 10 minuutin mittaisen taikuusesityksen per tunti. Taikapukki ei vieraile tilaisuuksissa joissa on alkoholin anniskelua.

Erikseen sovittaessa Tampereen Taikapukin mukana voi isoissa lavaesiintymisissä olla hänen herttainen avustajansa Petrella Punanekku.

Magical Santa Claus can perform also in English!

- Vuonna 2017 Taikapukki esiintyi useissa joulunavaustapahtumissa ja pikkujouluissa, oli tavattavissa joulupukin vastaanotoilla useissa kauppaliikkeissä, sekä vieraili jouluaattoina tamperelaisperheissä. Taikapukki lahjoitti 50 kpl tonttulakkeja Pirkkalan kunnan Perheet penkistä -perheliikuntahankkeelle.

- Vuonna 2016 Taikapukki esiintyi useissa pikkujouluissa ja joulunavauksissa, seikkaili viikon Helsingin Joulumaailmassa,
teki hyväntekeväisyysvierailun Pirkanmaan lastenreumaa sairastavien vertaisryhmän pikkujouluihin, sekä vieraili jouluaattona tamperelaisperheissä.

- Vuoden 2015 jouluaatto oli omistettu perhevierailuille Tampereella, sisältäen kaksi HOPE ry:n kautta järjestynyttä hyväntekeväisyyskohdetta.

- Vuosina 2009–2014 taikova joulupukki toimi Helsingin Joulumaailman virallisena joulupukkina.

"Pasi on toiminut joulupukkinamme jo kolmena vuonna ja on aina ilo saada hänet takaisin. Hänen veroistaan joulupukkia ei löydy, hänellä on uskomaton kyky eläytyä rooliinsa ja ottaa huomioon itse tapahtuma jossa hän esiintyy. Joulupukkina hän on myös tehnyt hauskoja temppuja lapsien viihdykkeeksi ja saanut aina koko perheen nauramaan. Toiminut suurena ilona koko tapahtumassamme ja monet vieraat ovat kuvailleet häntä sanoin "se ainoa oikea joulupukki"."
(Sole Zelante Oy)